Navigatie

Privacy en veiligheid

Als je iets bij wilt ons wilt bestellen, hebben we persoonlijke gegevens van je nodig. Hoogstwaarschijnlijk wil je graag weten wat wij met deze gegevens doen. Dat willen we je graag uitleggen.

Heb je na het lezen nog vragen, laat het ons dan weten via ons emailadres, info@diereninpastel.nl of diereninpastel@gmail.com

 

Veiligheid van jouw gegevens

Alle gegevens die je bij ons achterlaat zijn veilig gesteld; wij maken gebruik van een veilige SSL verbinding waarachter jij je gegevens deelt. Dit kun je herkennen aan “https://” voor ons webadres. Bij sommige browsers is er ook een slotje in je browser te zien. Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, krijgt deze niet te zien.

Soms echter, zijn wij genoodzaakt om jouw gegevens aan iemand anders door te geven– je leest hieronder waarom en wanneer we dat doen.  Wij gaan ervan uit dat die ander net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaat als ze beloven in hun privacy statement en deze gegevens alleen gebruikt worden voor het doel waarvoor hij/zij ze heeft gekregen. Mocht je het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten via ons mailadres, info@diereninpastel.nl

Weet dat wij jouw gegevens nooit aan derden zullen doorverkopen!

Persoonlijk

We gebruiken geanonimiseerde gegevens om anderen te laten zien wat voorgaande klanten hebben gekocht, uiteraard zonder vermelding van je naam of adresgegevens. Wij gebruiken daarvoor gegevens van eerdere bestellingen,  bewaard in cookies. Over cookies kun je verderop meer lezen.

Wat doen we verder nog met je gegevens?

Wij gebruiken je gegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder kun je zien welke dat zijn. Wij gebruiken daarbij van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over je bezoek aan onze website.

* Je bestelling leveren

Voor je bestelling hebben we je naam, e-mailadres en adres nodig. Optioneel kun je jouw telefoonnummer aan ons doorgeven. Dit laatste is niet verplicht. Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. We geven je gegevens uiteraard ook door aan bezorgdiensten.

 

* Je account

In je account op diereninpastel.nl slaan we onder andere de volgende informatie op: je naam, adres(sen), telefoonnummer (optioneel), e-mailadres, aflever- en betaalgegevens en opgegeven informatie zoals bijvoorbeeld hoe je ons gevonden hebt. Handig, want dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen zodat je/ we deze makkelijk kunnenazoeken.  Altijd handig als je zelf de juiste maten of kleur niet meer weet, zo kunnen wij je verder helpen.

Jouw ordergegevens bewaren wij tot zeven jaar lang, omdat de belastingdienst dit van ons als geregistreerd bedrijf, eist.

* Nieuwsbrieven

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en nieuws. Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, meld je dan af via de nieuwsbrief of via bovenstaande contactmogelijkheden.

* Gastenboek

Wil je een bericht in ons gastenboek schrijven, kies dan zelf of je persoonlijke gegevens en je naam zichtbaar zijn voor andere bezoekers en of wij over je bericht contact met je op mogen nemen. Dit laatste is alleen mogelijk als je je emailadres achterlaat.

 

* Klantenfoto’s

Stuur je ons klantenfoto’s toe, dan zullen deze worden voorzien van onze website naam aangezien de klantenfoto’s regelmatig ongevraagd en ongeoorloofd door anderen wordt voorgedaan als zijnde hun werk.

De foto zal geplaatst worden op onze website en facebook, met vermelding van je voornaam, het artikel, kleuren en kleurenpatroon van het artikel, naam van uw dier en eventueel je woonplaats. Heb je bezwaar tegen het vermelden van bovenstaande gegevens, stuur dan een berichtje hierover. Wij zullen de gegevens dan zo snel mogelijk verwijderen en je hierover berichten.

* Fraude

Op fraude zit niemand te wachten. Als er om wordt gevraagd, geven wij klantgegevens aan de overheid.

* Social media

Als je social media gebruikt, bijvoorbeeld Facebook, dan kun je met je social media-account aangeven een artikel leuk te vinden, en dan verschijnt dat artikel op je social media-account. Wij krijgen geen toegang tot je social media-account, maar artikelen die je leuk, nuttig of handig vindt, kun je wel met je vrienden delen.

Stel je via social media een vraag aan ons, dan bewaren we dat bericht en je accountnaam zodat we op je bericht kunnen reageren. Zodra je vraag of opmerking naar volle tevredenheid is afgehandelt zal deze worden verwijdert.

 

Met wie delen wij je gegevens?

* Vervoersbedrijven Post.nl en UPS/ Kiala- zij bezorgen jouw bestelling. Je kunt zelf kiezen welke vervoerder jouw pakket vervoerd.

Zie hun privacyverklaring;

https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/

https://www.ups.com/nl/nl/help-center/legal-terms-conditions/privacy-notice.page?

 

* MijnWebwinkel- Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding . Zie https://www.mijnwebwinkel.nl

* TawkTo- via deze optie kun je online chatten of een bericht achterlaten. Achtergelaten berichten worden direct na lezen door ons verwijdert van Tawkto. Tawkto registreert via het plaatsen  van cookies ook welke pagina;s je hebt bezocht en hoelang, alsmede je IP adres. Zo kunnen we zien of je een terugkerend bezoeker bent. Wijs je het gebruik van cookies af, dan wordt ook je IP adres volledig geanonimiseerd. Zie hun privacyverklaring; https://www.tawk.to/privacy-policy/

* Facebook- op onze pagina vind je een “like knop” voor onze facebookpagina. Maak je hier gebruik van, dan linkt facebook jouw profielgegevens aan de like van onze pagina. Zie hun privacyverklaring; https://www.facebook.com/privacy/explanation

* Paypal; indien je ervoor kiest om met paypal te betalen, dan worden jouw persoonsgegevens gedeelt met PayPal om de betaling verder af te handelen. om met paypal te kunnen betalen, dien je met paypal een overeenkomst aan te gaan. Voor meer informatie over PayPal zie hun privacyverklaring; https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=nl_NL

 

Kloppen je gegevens niet of heb je andere vragen?

Klopt er iets niet of wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen, neem dan gerust contact op met ons op;

* via mail,  info@diereninpastel.nl  of diereninpastel@gmail.com

* via facebook, zie https://www.facebook.com/diereninpastel

Contact

Wil je dat wij je gegevens aanpassen of verwijderen, neem dan contact met ons op. Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@diereninpastel.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage inderdaad door de betreffende persoon wordt gedaan, vragen wij om een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij adviseren wij jou om in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort) en het burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van je privacy. We zullen zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

We streven ernaar je bericht via 24 uur te beantwoorden. Gebeurt dit niet, check dan of ons antwoord niet in je spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, probeer dan middels een andere bovenstaande manier met ons in contact te komen.

Cookies

Om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt, maakt de website van diereninpastel.nl gebruik van cookies. Je kunt deze cookies naar wens uitschakelen.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Mocht je cookies uitschakelen, dan kan het gebeuren dat de website mogelijk minder goed werkt. Meer informatie over de cookies die wij gebruiken vind je op de pagina "cookies".

 

Autoriteit Persoonsgegevens

Vindt je dat wij ons niet aan de regels houden wat betreft jouw privacy, dan kun je een online klacht indienen bij de autoriteit persoonsgegevens, zie https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

We hopen dat als je een klacht hebft over hoe wij met jouw gegevens om gaan,  eerst contact met ons opneemt zodat wij jouw klacht hoogstwaarschijnlijk snel kunnen verhelpen. We weten zelf helaas uit ervaring hoe ontzettend vervelend het is als persoonlijke informatie gedeel wordt met derden die geen recht van inzage hebben.

 

Bedrijfsgegevens

info@diereninpastel.nl

www.diereninpastel.nl

Dieren in pastel, Weststraat 30,  Burgh- Haamstede, Zeeland. Let op, alleen correspondentie adres, geen bezoekadres!

kvk: 57647275

btw nr: NL143986338B01

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2017 - 2018 Dieren In Pastel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.