nieuws

 

22  januari 2024

Een nieuwe website, nog niet helemaal up to date, maar daar werken we nog aan ;) In ieder geval is het al wel mogelijk bestellingen te plaatsen. Kom je er niet uit of heb je andere vragen? Stuur ons een mail, we helpen je graag.

Ervaar je problemen met het winkelwagentje, betaalproces of iets anders op de site, laat het ons weten!

 

 

25 augustus 2023

Wij hebben vakantie van 26  augustus t/m 17 september. Uiteraard kun je gewoon bestellingen plaatsen, deze zullen echter pas verwerkt worden na 17 september.

 

5 mei 2023

Sinds vandaag is het officieel; we hebben de overstap gemaakt naar ander koord voor het vlechten van jullie bestellingen! Het nieuwe koord is van dezelfde vertrouwde kwaliteit als je van ons gewend bent, maar heeft een veel luxere uitstraling dan het vorige koord wat we jarenlang gebruikt hebben.

Sommige van jullie hebben hun bestelling al ontvangen, uitgevoerd met het nieuwe koord. Vanaf heden is het "oude koord" volledig uit ons assortiment verdwenen, en voeren we alle bestellingen uit in het nieuwe, luxe koord!

Het "oude" koord kom je nog steeds tegen bij de kleurenvoorbeelden  en op de foto's van de verkochte producten. Zo krijg je in ieder geval een idee van de mogelijkheden van kleurencombinaties.