ALGEMENE VOORWAARDENRUILEN

Bij artikelen die voor jou op maat en kleur(en) gemaakt worden, is ruilen niet mogelijk. Het betreft hier onder andere de touw- en biothane artikelen, slowfeeders en halsterclips met kralen.
Hierop is de wet koop op afstand van toepassing, sectie; maatwerk.

Meet altijd de juiste maten op van je paard en gebruik hiervoor onze meetinstructies. Bij afwijkende maten zullen we je altijd vragen om meer informatie, om er zeker van te zijn dat je bestelling ook daadwerkelijk past. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel verkeerd opmeten/ doorgeven van verkeerde maten.
Naast de uitgebreide meetinstructies op de site kun je ons uiteraard ook altijd persoonlijk om advies vragen, we helpen je graag!

De kleuren op de foto`s kunnen afwijken in verband met verschillende schermresoluties. Ruilen omdat de kleuren toch niet helemaal zijn wat je ervan verwachtte, is helaas niet mogelijk.

Mocht het gebeuren dat wij een foute kleur of maat naar je hebben opgestuurd, dan kan deze uiteraard wel geruild worden. Je dient hierover binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel contact met ons op te nemen via email, waarna we het verder met je afhandelen.

Heb je een kant en klaar product gekocht en wil je deze retourneren? Dat is mogelijk. Je dient hierover binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel contact met ons op te nemen via email. We zullen je dan een retourformulier toesturen, deze dien je ingevuld samen met het artikel, voldoende gefrankeerd aan ons terug te sturen. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden door ons niet geaccepteerd, ook zijn wij niet verantwoordelijk voor het eventueel kwijt raken van je zending door de vervoerder waarmee je het hebt verzonden.
Bij een juiste opvolging van de retourprocedure krijg je van ons het bedrag van het artikel terug gestort op je rekening, en, indien van toepassing ook (een gedeelte van) de verzendkosten die je bij je bestelling hebt gemaakt.* Vraag naar de voorwaarden.

Houd er rekening mee dat er onderling kleurverschil en verschil in touw voor kan komen. Wil je een hele set bestellen dan adviseren we je die in 1 keer aan te schaffen, wij zullen er dan voor zorgen dat er geen verschil in kleur of touw is. Bestel je een gedeelte op een later tijdstip, dan kunnen wij je die garantie helaas niet bieden, en kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel verschil in kleur of touw.

GARANTIE

Al onze producten worden met de grootste zorg en van de beste materialen gemaakt. Maar mocht het voor komen dat er een foutje in het artikel zit, neem dan contact op via email, dan kijken we hoe we het probleem voor je op kunnen lossen.

Normaal gesproken gaan onze artikelen jarenlang mee. Helaas kunnen we op gebruikte artikelen geen garantie verlenen: wij kunnen niet na gaan hoe er met het artikel is om gegaan. Fournituren gaan al snel stuk als hier bijvoorbeeld een paard op gaat staan of als deze bijvoorbeeld tussen een autoportier komt.
Ook manen/ halsterclips zijn gevoelig voor eventueel schuren van je paard en kunnen hierdoor snel stuk raken.
Mocht er onverhoopt iets stuk gaan, zorg dan dat je alle onderdelen bij elkaar houdt. Dieren in pastel is bereid je artikel -indien mogelijk- gratis te repareren.
Fournituren kunnen wij over het algemeen tegen kostprijs van desbetreffende fournituren vervangen tenzij anders aangegeven. De verzendkosten naar ons en terug naar jou, zijn voor jouw rekening.

PRIJZEN

Alle prijzen op deze site zijn exclusief verzendkosten en inclusief BTW. Dieren in pastel behoudt zicht het recht, om bij verkeerd vermelde prijzen op deze site, het product niet voor deze vermelde prijs uit te leveren. Mocht dit het geval zijn, dan krijg je hierover uiteraard bericht. 

Voor bedrijven; Dieren In Pastel maakt gebruik van de KOR regeling van de belastingdienst en mag derhalve geen gespecificeerde BTW vermelden op de factuur.

PRIJSOPGAVE

Bij een prijsopgave zal zonder vermelding dat je jouw bestelling uitgevoerd wilt hebben in messing fournitouren, altijd de prijs berekent worden voor de standaard zilverkleurige fournituren. Mocht je achteraf liever messing founituren geleverd willen hebben aan jouw bestelling, dan geldt hiervoor een meerprijs, en kunnen er geen rechten worden ontleend aan de eerder doorgegeven prijsopgave.

LEVERTIJD

De aktuele levertijd staat vermeld op onze home pagina. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleent; dit is een globale levertijd. Soms komen er ineens veel bestellingen binnen waardoor het voor komt dat de levertijd ineens snel op loopt voor we de site aan kunnen passen.

Bovendien hebben we te maken met handwerk; iedere bestelling wordt met evenveel zorgvuldigheid uitgevoerd, en soms vergt dat onverwachts meer tijd waardoor de levertijd iets oploopt. Hou hier rekening mee bij je bestelling.
Met werkdagen bedoelen wij maandag/ dinsdag/ woensdag/ donderdag/ vrijdag. Uitgezonderd zon en feestdagen, zoals bijvoorbeeld hemelvaarts dag, pinksteren etc.
Bestellingen worden gemaakt op volgorde van binnenkomst van betaling.

Mocht je een bestelling voor een bepaalde datum in huis willen hebben, informeer dan of dit mogelijk is of geef dit aan bij je bestelling. Je krijgt dan van ons altijd bericht of dit mogelijk is.

BETALING

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons de factuur met alle benodigde betalingsgegevens via email. Deze dient eerst voldaan te zijn voor we aan je bestelling beginnen, hierop maken wij geen uitzonderingen.

Betaling geschiedt via bankoverschrijving, ideal, bancontact of bij af halen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvang je van ons de factuur met alle benodigde betalingsgegevens.

Mocht je liever via paypal betalen dan is dit mogelijk, hiervoor moeten wij helaas wel een meerprijs berekenen.

AANSPRAKELIJKHEID

Dieren in pastel is niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan door (onjuist) gebruik van onze producten, de aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid hiervoor ligt ten allen tijde bij de klant.
Ook kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor het foutief invullen van adresgegevens bij uw bestelling met als gevolg dat uw bestelling op een verkeerd adres wordt bezorgt en nooit bij u aan komt. Het is uw verantwoording om de juiste adresgegevens door te geven zodat we uw bestelling naar het juiste adres kunnen sturen.

KLANTENFOTO`S

Klantenfoto`s zijn altijd welkom. Met het toesturen van foto`s verleen je Dieren in pastel toestemming om deze te gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals bijvoorbeeld plaatsing op de website of facebook. Iedere foto zal voorzien worden van onze naam aangezien de foto`s regelmatig ongevraagd en ongeoorloofd door anderen wordt voorgedaan als zijnde hun touwwerk.
Dieren in pastel behoudt zich het recht om foto`s van slechte kwaliteit niet op de site te plaatsen.

GEGEVENS:

Dieren in pastel is gevestigd in Burgh- Haamstede in de provincie Zeeland.

kvk: 57647275

btw nr: NL143986338B01

www.diereninpastel.nl

info@diereninpastel.nl