**fotohalsters worden binnen 2 werkdagen verzonden, zie voorwaarden**

fotohalster voordelig

Eenvoudig touwhalster met halstertouw in dezelfde dikte. Zeer handig tijdens een fotoshoot, dit fotografiehalster is snel en makkelijk weg te retoucheren. De knoop en ring zorgen voor een veilige, sterke verbinding die snel in maat aangepast kan worden. Ze vallen uit het zicht onder het hoofd van het paard of pony.

Ruim verstelbaar, past ieder paard. Wordt uitgevoerd met roestvrijstalen ring en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, sahara, beige en wit.

 

Kies uit diverse standaardlengtes; voor portret foto's kun je een fotografiehalster van 4 meter gebruiken. Wil je graag aktiefoto's? Kies dan voor een lijn van 6 meter of langer.

 

fotografie halster

Een andere lengte gewenst? Uiteraard is dit mogelijk, stuur ons een email.  

Ook beschikbaar met slipstops voor meer draagcomfort.

 

foto halster

* Na ontvangst van betaling en indien op voorraad. Geldt alleen mits er geen andere handgemaakte artikelen worden mee bestelt die een langere productietijd hebben. Is dit wel het geval, dan worden de fotografiehalsters op een later tijdstip samen met de andere artikelen verzonden.

* Let op; het halster en de lijn zijn vrij dun, daardoor kan dit vrij scherp inwerken bij zowel jezelf als bij het paard in bijvoorbeeld een schrikreactie van het paard.